X - Aurehøj Gymnasium
lan
Hovedmenu
history
Versionsinformation
X - Aurehøj Gymnasium
Hovedmenu
Log ind
keyboard_arrow_down
login
Brugernavn
login
MitID
Kontakt
Hjælp
Hjælp
Holdet gf7 nv (2025/26) - Undervisningsbeskrivelse
menu
document_scanner
Vis udskriftsvenlig udgave
print
Print med tilpasset bredde til A3
print
Print med tilpasset bredde til A4
Undervisningsbeskrivelse
Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser
Termin(er)
2025/26
Institution
X - Aurehøj Gymnasium
Fag og niveau
Nat. grundf. -
Lærer(e)
Anne Charlotte Winther Jørgensen, Mads Hoy Sørensen, Trine Ebbensgaard Strømfeldt
Hold
2025 nv/gf7 (
gf7 nv
)
Oversigt over gennemførte undervisningsforløb
Titel 1
NV Kemi og biologi, Fødevareproduktion og energi
Beskrivelse af de enkelte undervisningsforløb (1 skema for hvert forløb)
Titel 1
NV Kemi og biologi, Fødevareproduktion og energi
Indhold
Kernestof:
1_Atomer, grundstoffer og kemiske reaktioner.pptx
NV KE KOMPENDIUM Fødevareproduktion 2025-26.pdf
Læs s. 12-13.
Krop og Sundhed - Iltens Vej i Kroppen | Biotech Academy
Kompendium NV BI; sider: 19, 22-30
2_Kemiske forbindelser og ædelgasreglen.pptx
Læs side 7-9 i kompendiet, der ligger på 1. modul.
Øvelse 2 - Journal - Nedbrydning af protein og carbohydrat NY.docx
Øvelse 2.pdf
3_Næringsstofkemi.pptx
Læs side 10-12 i kompendiet, der ligger på 1. modul.
NV KE Observationsark - Opløselighed og blandbarhed (2025-26).docx
NV KE Observationsark - Opløselighed og blandbarhed (2025-26).pdf
4_Fedt i chips øvelse.pptx
Læs øvelsesvejledningen.
NV KE Øvelsesvejledning - Fedt i chips (2025-26).docx
NV KE Øvelsesvejledning - Fedt i chips (2025-26).pdf
Makkerskabsgrupper gf7 v2.docx
Øvelse 3 - Kondital Excel.xlsx
I dag skal en person fra hver makkerskabsgruppe komme med idrætstøj, da I skal lave en konditest.
Øvelse 3 - Journal - Bestemmelse af kondital.docx
Kroppen og kosten
BioStriben - Grundskole - Krop og Sundhed
Repetitionsopgaver i Word.docx
5_Polaritet, hydrofile og hydrofobe grupper.pptx
Læs side 13-15 i kompendiet, der ligger på 1. modul.
NV KE Observationsark - Ekstraktion (2025-26).docx
NV KE Observationsark - Ekstraktion (2025-26).pdf
6_Mælk, miceller og emulsioner.pptx
Læs side 16-19 i kompendiet, der ligger på 1. modul.
NV KE øvelsesvejledning - Ostefremstilling (2025-26 v3 KGM tilrettet).docx
NV KE Arbejdsark - Opsamling (2025-26).pdf
7_Opsummering.pptx
Genlæs side 16-19 i kompendiet, der ligger på 1. modul.
Omfang
Estimeret:
Ikke angivet
Dækker over: 18
moduler
Særlige fokuspunkter
Væsentligste arbejdsformer
Vis samlet undervisningsbeskrivelse samt elevtilknytning til forløb
lan
Hovedmenu
login
MitID
login
Brugernavn
more_horiz
Mere
{ "S": "/lectio/1001/stamdata/stamdata_edit_student.aspx?id=666\u0026prevurl=studieplan%2fuvb_hold_off.aspx%3fholdid%3d75353003443", "T": "/lectio/1001/stamdata/stamdata_edit_teacher.aspx?teacherid=666\u0026prevurl=studieplan%2fuvb_hold_off.aspx%3fholdid%3d75353003443", "H": "/lectio/1001/stamdata/stamdata_edit_hold.aspx?id=666\u0026prevurl=studieplan%2fuvb_hold_off.aspx%3fholdid%3d75353003443" }