Undervisningsbeskrivelse
Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser
Termin(er)
|
2022/23
|
Institution
|
X - Køge Handelsskole
|
Fag og niveau
|
Innovation B
|
Lærer(e)
|
Anisa Bazara Buskov, Iben Diamant, Peter Møller
|
Hold
|
2022 1k22 In (1k22 In)
|
Oversigt over gennemførte undervisningsforløb
Beskrivelse af de enkelte undervisningsforløb (1 skema for hvert forløb)
Titel
1
|
Forløb#1: Castus-virkomhedssamarbejde
Formål: Idégenerering og produktudvikling for Castus (The Whole Food Company)
Materiale: Systime: Innovationsgrundbogen C/B (Kap 7.1, 7.5, 12)
Indhold:
1. Idégenerering light
2. BMC (Virksomhedsbeskrivelse)
3. interne og eksterne forhold i Castus + SWOT
4. Parametermix
5. Produktudvikling
Arbejdsform: Induktivt - anvender teori i praksis på virksomheden Castus
|
Indhold
|
Kernestof:
|
Omfang
|
Estimeret:
6,00 moduler
Dækker over:
1 moduler
|
Særlige fokuspunkter
|
|
Væsentligste arbejdsformer
|
|
Titel
2
|
Forløb#2 Grundvilkår og grundbegreber for/i inno
Formål: Indledende og grundlæggende viden om innovation og entreprenørskab
Materiale: Systime: Innovationsgrundbogen C/B + lidt eksternt materiale i form af korte film, artikler mm
Indhold:
1. Innovation og Samfund (Kap 15.2 + 15.4)
2. Grundbegreber om Innovation (kap 2)
3. Grupperoller/gruppesammensætning – fx Belbin (Kap 5)
4. Grundvilkår for innovation og entreprenørskab (Kap 7.2, 7,3, 15.2, 3)
5. Entreprenører og entreprenante processer (Kap 2.6, 4.2)
Arbejdsform: Primært deduktiv undervisning med mindre gruppearbejde inkl. små fremlæggelser
|
Indhold
|
Kernestof:
|
Omfang
|
Estimeret:
10,00 moduler
Dækker over:
13 moduler
|
Særlige fokuspunkter
|
|
Væsentligste arbejdsformer
|
|
{
"S": "/lectio/1131/stamdata/stamdata_edit_student.aspx?id=666\u0026prevurl=studieplan%2fuvb_hold_off.aspx%3fholdid%3d73470143188",
"T": "/lectio/1131/stamdata/stamdata_edit_teacher.aspx?teacherid=666\u0026prevurl=studieplan%2fuvb_hold_off.aspx%3fholdid%3d73470143188",
"H": "/lectio/1131/stamdata/stamdata_edit_hold.aspx?id=666\u0026prevurl=studieplan%2fuvb_hold_off.aspx%3fholdid%3d73470143188"
}