Visning af Lectio versionsinformation

Lectio Versionsinformation findes centreret nederst på alle Lectio skærmbilleder (Lectio version x.xxx). Her står, hvilken version af Lectio vi befinder os i lige nu. Hvis man klikker på dette link kommer en lang liste frem. Af listen fremgår en detaljeret beskrivelse af hver version samt dato for, hvornår hver version er frigivet. I detaljerne er beskrevet, hvad der er blevet lavet af nye funktioner, hvad der er rettet, og hvad der er af ændringer.

Der er mulighed for at sætte et flueben i Vis ikke ’Fejl Rettet’ linier, hvis man ønsker kun at se, hvad der er lavet af nye funktioner eller ændringer.