Birkerød Gymnasium og HF
lan
Hovedmenu
history
Versionsinformation
Birkerød Gymnasium og HF
Hovedmenu
Log ind
keyboard_arrow_down
login
Brugernavn
login
MitID
Kontakt
Hjælp
Hjælp
Holdet 1g6 nv (2025/26) - Undervisningsbeskrivelse
menu
document_scanner
Vis udskriftsvenlig udgave
print
Print med tilpasset bredde til A3
print
Print med tilpasset bredde til A4
Undervisningsbeskrivelse
Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser
Termin(er)
2025/26
Institution
Birkerød Gymnasium og HF
Fag og niveau
Nat. grundf. -
Lærer(e)
Els Duyvejonck, Gustav Salicath Halvorsen, Jacob Jensen, Louise Juhl Lehmann
Hold
2025 nv/g6 (
1g6 nv
)
Oversigt over gennemførte undervisningsforløb
Titel 1
Konservering af fødevarer (NV Bio-Kemi)
Beskrivelse af de enkelte undervisningsforløb (1 skema for hvert forløb)
Titel 1
Konservering af fødevarer (NV Bio-Kemi)
Konservering
-celler og cellemembran
-salte og syre
-opløsninger og fortyndinger
-enzymer og stofskifte-
-gærvækst
-gær-/enzymaktivitet i funktion af temperatur eller salt-/syrekoncentration --> Konservering
Grundlæggende NV begreber
Indhold
Kernestof:
1. Det basale naturvidenskabelige sprog | NV-bogen
2. Den naturvidenskabelige metode – observationer og undersøgelser | NV-bogen
Fable Blockly – Download gratis, og installer i Windows | Microsoft Store
Robotundersøgelse af fart, NV, v3.pdf
Salt.pdf
Biology: Cell Structure I Nucleus Medical Media
INTRO-konserveringsmetoder.docx
1. Celler arbejdsspørgsmål.docx
Cellebiologi-membranprocesser-mikrobiologi.pdf
2. Cellemembran og osmose arbejdsspørgsmål.docx
2. Celler til portfolio.docx
Læs side 4-7 i pdf på tirsdagsmodulet
Mikroskopi-osmose_vejledning.pdf
how osmosis works
Færdiggør spørgsmålene fra sidst, vi gennemgår dem i dag.
9. Undersøgelsesbetingelser og fejlkilder | NV-bogen
Arbejdsspørgsmål enzymer og stofskifteprocesser.docx
Enzymer_online simulering med amylase.docx
Stofskifte&enzymer.pdf
Enzymer øvelsesvejledning_BG_2025.docx
IMG_1108.jpeg
7.1 Syrer | Kemi C – fokus på kernestoffet
7.4 pH | Kemi C – fokus på kernestoffet
3. Risikomomenter | NV-bogen
Invitation til scienceaften 2025.pdf
Kemi - Syrer og baser v2.pptx
Kemi - pH-skalaen v2.pptx
Vejldedning - stamopløsning og fortyndingsrække.docx
Grupper 1g6 til forsøg
syrer og baser
5. Metodestier og hypoteser | NV-bogen
Enkel forklaring på 10 år gammel cheeseburger
Grupper 1g6 til konserveringsforsøg
elev ark.docx
6F Opstart - Konserveringsforsøg gæring.pptx
Omfang
Estimeret: 12,00 moduler
Dækker over: 13
moduler
Særlige fokuspunkter
Væsentligste arbejdsformer
Vis samlet undervisningsbeskrivelse samt elevtilknytning til forløb
lan
Hovedmenu
login
MitID
login
Brugernavn
more_horiz
Mere
{ "S": "/lectio/52/stamdata/stamdata_edit_student.aspx?id=666\u0026prevurl=studieplan%2fuvb_hold_off.aspx%3fholdid%3d71220812198", "T": "/lectio/52/stamdata/stamdata_edit_teacher.aspx?teacherid=666\u0026prevurl=studieplan%2fuvb_hold_off.aspx%3fholdid%3d71220812198", "H": "/lectio/52/stamdata/stamdata_edit_hold.aspx?id=666\u0026prevurl=studieplan%2fuvb_hold_off.aspx%3fholdid%3d71220812198" }