Holdet 1g6 nv (2025/26) - Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse

Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser
Termin(er) 2025/26
Institution Birkerød Gymnasium og HF
Fag og niveau Nat. grundf. -
Lærer(e) Els Duyvejonck, Gustav Salicath Halvorsen, Jacob Jensen, Louise Juhl Lehmann
Hold 2025 nv/g6 (1g6 nv)

Oversigt over gennemførte undervisningsforløb
Titel 1 Konservering af fødevarer (NV Bio-Kemi)

Beskrivelse af de enkelte undervisningsforløb (1 skema for hvert forløb)
Titel 1 Konservering af fødevarer (NV Bio-Kemi)

Konservering
-celler og cellemembran
-salte og syre
-opløsninger og fortyndinger
-enzymer og stofskifte-
-gærvækst
-gær-/enzymaktivitet i funktion af temperatur eller salt-/syrekoncentration --> Konservering

Grundlæggende NV begreber
Indhold
Kernestof:
Omfang Estimeret: 12,00 moduler
Dækker over: 13 moduler
Særlige fokuspunkter
Væsentligste arbejdsformer