Birkerød Gymnasium og HF
lan
Hovedmenu
history
Versionsinformation
Birkerød Gymnasium og HF
Hovedmenu
Log ind
keyboard_arrow_down
login
Brugernavn
login
MitID
Kontakt
Hjælp
Hjælp
Holdet 1g8 nv (2025/26) - Undervisningsbeskrivelse
menu
document_scanner
Vis udskriftsvenlig udgave
print
Print med tilpasset bredde til A3
print
Print med tilpasset bredde til A4
Undervisningsbeskrivelse
Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser
Termin(er)
2025/26
Institution
Birkerød Gymnasium og HF
Fag og niveau
Nat. grundf. -
Lærer(e)
Els Duyvejonck, Gustav Salicath Halvorsen, Jacob Jensen, Louise Juhl Lehmann
Hold
2025 nv/g8 (
1g8 nv
)
Oversigt over gennemførte undervisningsforløb
Titel 1
Konservering af fødevarer (NV Bio-Kemi)
Beskrivelse af de enkelte undervisningsforløb (1 skema for hvert forløb)
Titel 1
Konservering af fødevarer (NV Bio-Kemi)
Konservering
-celler og cellemembran
-salte og syre
-opløsninger og fortyndinger
-enzymer og stofskifte
-gærvækst
-gær-/enzymaktivitet i funktion af temperatur eller salt-/syrekoncentration --> Konservering
Grundlæggende NV begreber
Indhold
Kernestof:
Salt.pdf
1. Det basale naturvidenskabelige sprog | NV-bogen
1g8 nv
Spørgsmål:
7.1 Syrer | Kemi C – fokus på kernestoffet
7.4 pH | Kemi C – fokus på kernestoffet
3. Risikomomenter | NV-bogen
Kemi - Syrer og baser v2.pptx
Kemi - pH-skalaen v2.pptx
Biology: Cell Structure I Nucleus Medical Media
1. Celler arbejdsspørgsmål.docx
1+2. modul - Levende organismer.pptx
Cellebiologi-membranprocesser-mikrobiologi.pdf
Grupper Mikroskopi 1g8.png
2. Cellemembran og osmose arbejdsspørgsmål.docx
Celler til portfolio.docx
Mikroskopi-osmose_vejledning.pdf
how osmosis works
2. Celler til portfolio.docx
9. Undersøgelsesbetingelser og fejlkilder | NV-bogen
Vejldedning - stamopløsning og fortyndingsrække 1g8.docx
7. Størrelser, variable og data | NV-bogen
Stofskifte&enzymer.pdf
Arbejdsspørgsmål enzymer og stofskifteprocesser.docx
Enzymer øvelsesvejledning_BG_2025.docx
5. Metodestier og hypoteser | NV-bogen
Enkel forklaring på 10 år gammel cheeseburger
elev ark.docx
6F Opstart - Konserveringsforsøg gæring.pptx
Grupper til forsøg
Forsøgsopsamling_alle forsøg 1g5-1g9.docx
NV-eksamen på BG, retningslinjer 1g5-1g9 - 2025.docx
Omfang
Estimeret: 12,00 moduler
Dækker over: 13
moduler
Særlige fokuspunkter
Væsentligste arbejdsformer
Vis samlet undervisningsbeskrivelse samt elevtilknytning til forløb
lan
Hovedmenu
login
MitID
login
Brugernavn
more_horiz
Mere
{ "S": "/lectio/52/stamdata/stamdata_edit_student.aspx?id=666\u0026prevurl=studieplan%2fuvb_hold_off.aspx%3fholdid%3d71220812722", "T": "/lectio/52/stamdata/stamdata_edit_teacher.aspx?teacherid=666\u0026prevurl=studieplan%2fuvb_hold_off.aspx%3fholdid%3d71220812722", "H": "/lectio/52/stamdata/stamdata_edit_hold.aspx?id=666\u0026prevurl=studieplan%2fuvb_hold_off.aspx%3fholdid%3d71220812722" }