Avanceret skema

Generer skema

Et avanceret skema er et skema, der samler aktiviteter for forskellige brugere i Lectio.

• Vælg listevisning eller skemavisning

• Ved listevisning skal man indtaste start- og sluttidspunkt, samt om der skal vises en liste pr. entitet eller en lang liste. Fjern evt. fluebenet ved Inkludér dagsbemærkninger

• Ved skemavisning vises aktiviteterne i et skema, og det er muligt at bladre frem og tilbage mellem ugerne via en kalender

Nu skal man vælge hvilke kriterier, der skal indgå i skemaet. Man kan vælge imellem elever, lærere, klasser, hold, hold med medlemmer, lokaler, fagfaggrupper og ressourcer.

• Klik på Navn/titel i venstre kolonne. Det er muligt at vælge flere på en gang ved at holde Shift nede imens man klikker

• Brug pilene til at tilføje/fjerne kriterier (Brug højre pil for at tilføje og venstre pil for at fjerne)
  • Klik på Generer skema

Skift kriterier

• Klik på Skift kriterier efter at der er genereret et skema

• Vælg mellem listevisning eller skemavisning
  • Fjern eller tilføj kriterier
  • Klik på Generer skema

Udskriv

• Udskriv det avancerede skema via udskriftikonet til højre

Se også Lectio Hjælp vejledning, Avanceret skema.